Език:

Нашите марки

  • Magniflex
  • iSleep
  • ReadyBed
  • Sealy
  • Magniflex Pierre Cardin
  • Dunlopillo
  • /

Контакти

Матракс ЕООД

Бул. България 111
Ембаси Суитс А
етаж 2, ап. 1

1404 София, България

Тел: 0700 11 117
Тел: +359 2 489 60 74
Факс: +359 2 869 00 13
Имейл: office@matrax.bg

Матракс е водещ дистрибутор на стоки за съня в Югоизточна Европа. Ние сме млада и иновативна компания със свежи идеи и модерен подход, която се придържа към традиционните бизнес принципи – предлагане на качествен продукт, налагане на честност и почтеност в отношенията, спазване на поетите обещания и ангажименти.

В началото, септември 2005 г., екипът ни се състоеше единствено от неколцина млади ентусиасти и телефон. Тогава, напълно убедени, че българските потребители заслужават наистина по-добър матрак, уверено стартирахме с италианските матраци Magniflex на българския пазар.

Точната комбинация от пламенен търговски екип,  ексцентричен маркетинг подход и предприемчиви партньори, осъзнали предоставяната от нас уникална възможност,  бързо наложи Матракс като водеща компания на българския пазар.
Днес ние се развиваме като House of the best sleep brands. Под шапката на Матракс влизат световни брандове като Magniflex, Magniflex Pierre Cardin, Schlaraffia, Sealy, Setex, Dunlopillo. Най-новият и иновативен проект, който стартира през пролетта на 2011 г. е iSleep – качествени продукти за сън на достъпна цена.
Към момента Матракс развива дейността си не само в България, но и в Гърция, Румъния и Македония. Високото качество и уникални технологии на брандовете, които представляваме, ни дават увереност и желанието да помогнем на повече хора да открият удоволствието от пълноценната почивка.

 

AboutUs new.jpg

Добавихме корпоративна продуктова линия за хотели и SPA центрове. Повече от 80 хотела в България избират Magniflex за своите стаи. За разлика от другите компании, ние вярваме, че партньорските бизнес отношения са дългосрочни и трайни. Хотелската линия на компанията развива и обогатява портфолиото ни непрестанно – различни брандове, разнообразни продукти, богат избор. Подкрепяме хотелските си партньори с маркетингови и рекламни стратегии, както и с активно сътрудничество по отношение на програмата ни за лоялност DreamClub.
Нашите продукти могат да бъдат намерени в почти 1000 обекта в региона, включително международни топ вериги като Метро, Практикер и БауМакс. Нашата мрежа от водещи дизайнерски студия предлагат ексклузивните колекции на Sealy и Magniflex Pierre Cardin.

Посетете регионалните уебсайтове Magniflex България, Magniflex Гърция и Magniflex Румъния, Schlaraffia България, Schlaraffia Румъния.